Anasayfa  »  Fen Bilimleri Enstitüsü »  Sürdürülebilir Tarım ve Gıda Sistemleri Tezli Yüksek Lisans Programı

DERS ADIDERS KODUYARIYILTEORİ1 + UYGULAMA (Saat)AKTS
TARIM VE GIDA TEKNOLOJİLERİNDE BİYOGÜVENLİK STG511 - 3 + 0 10

DERSİN TÜRÜSeçmeli
DERSİN DÜZEYİTezli Yüksek Lisans
DERSİN YILI-
YARIYIL-
AKTS10
ÖĞRETİM ELEMAN(LAR)I-
DERSİN ÖĞRENME KAZANIMLARI Bu dersin sonunda öğrenciler;
DERSİN VERİLİŞ BİÇİMİYüz Yüze
DERSİN ÖNKOŞULLARIYok
ÖNERİLEN DERSLER
DERS TANIMI
DERS İÇERİĞİBu derste öğrencileri, Tarladan sofraya güvenilir gıda, herkes için yeterli ve güvenilir gıda ve gıda hakkı kavramlarını öğretmek, tüketici sağlığını etkileyen gıda güvenliği konularında, yeni gıda güvenliği sistemleri, izlenebilirlik, hızlı alarm sistemleri, risk değerlendirme ve kriz yönetimi gibi konularda bilgiler verilecektir
ZORUNLU YA DA ÖNERİLEN KAYNAKLAR? Güncel yayınlar ve mevzuat
ÖĞRETİM YÖNTEM VE TEKNİKLERİ
DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ VE GEÇME KRİTERLERİ
DİLTürkçe
STAJ / UYGULAMAYok